О нама

У школској 2016-17 години наставу похађа укупно 343 ученика у 16 одељења (78 гимназијалаца, 91 туристички техничар,  46 економски техничар, 95 финансијски администратор, 27 кувара и 6 конобара). Највише ученика је из Сокобање и Алексинца, али има ученика и из Књажевца, Ражња, Бора.
Школа ради у источном делу зграде Гимназије, а други део зграде користи Основна школа „Митрополит Михаило“. Настава се одвија у једној смени а ваннаставне активности у послеподневним часовима.
Теоријска настава се изводи у учионицама и кабинетима, а практична настава у школској кухињи и угоститељским и привредним објектима у Сокобањи.
Поред тога, школа поседује и библиотеку са читаоницом, канцеларије директора, секретара, шефа рачуноводства и стручног сарадника-психолога, просторију за консултације са ванредним ученицима и разговор са родитељима, као и објекат за извођење практичне наставе који се налази на трибинама отвореног терена за кошарку.
У школском дворишту је изграђена школска спортска сала, површине од око 1600м2. Школа поседује отворене терене за кошарку и фудбал који су добро уређени и ученицима и наставницима је омогућено да их користе и после наставе.
Да би се побољшала безбедност ученика и запослених уведен је систем школског видео надзора којим су покривени ходници, улаз у школу, спортска сала и двориште.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s